Image by Spencer Imbrock

SoiniSalo

  • Facebook

Kesän 2021 tuotannossa on 9.-11.7. kuultava  Saimaa Jazz -festivaali Savonlinnassa. Kolmipäiväisellä festarilla Kulttuurikellarin lavalle nousee joukko kotimaisia jazzmusiikin kärkikokoonpanoja:

  • DANTCHEV:DOMAIN

  • Nossa Bossa

  • Sointi Jazz Orchestra

  • The Watercolors

  • Lehtojärven Hirvenpää

 

Olemme tuottaneet tai toimineet päävastuullisena tuottajaparina mm. Blow!2020 - Soiva Töölönlahti -tapahtumassa, Helsingin Kauppatorilla järjestetyssä Blow!2019-tapahtumassa sekä Helsingin Puhallinpäivillä 2018, jotka järjestettiin Helsingin Musiikkitalossa. Näiden pohjalta olemme vakiinnuttaneet toimintamme päättämeet jatkaa puhallinmusiikin esiintuomista ja edistämistä  erilaisten tapahtumien muodossa. 

 

Työryhmän molemmat jäsenet toimivat aktiivisesti myös muissa tehtävissä puhallinmusiikkikentällä. Rasmus Soini on mm. Sointi Jazz Orchestran perustaja, kapellimestari, säveltäjä-sovittaja ja taiteellinen johtaja. Tämän lisäksi hän toimii Espoon musiikkiopistossa Ebeli big bandin kapellimestarina ja vierailevana kapellimestarina ja kouluttajana ympäri Suomea. Tuula Salo on kulttuurituottaja ja alan ammatillinen opettaja. Hän on myös itse aktiivinen klarinetisti, joka soittaa useiden eri orkestereiden riveissä. Soittoharrastuksen ohella hän vaikuttaa taustalla monien orkesteriyhdistyksien tuotanto- ja hallintotehtävissä.

Tiimin tavoitat parhaiten sähköpostilla soinisalo@gmail.com
tai alla olevan lomakkeen kautta.

Tuotantotiimi SoiniSalo on puhallinmusiikkiin ja ilmaisiin kaupunkitapahtumiin erikoistunut työryhmä. Tavoitteenamme on tuoda esiin mielenkiintoista musiikkia ja ilmiöitä valtavirran ulkopuolelta. Ydinosaamistamme on paitsi löytää kiinnostavat esiintyjät, myös hankkia tarvittava rahoitus ja toteuttaa ideat valmiiksi tapahtumiksi. 

Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!